Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου»



Κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου», ξεκινά και φέτος, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία πάντα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου.                                                                                    
 Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Δ.Σ. των «Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», προτείνουν στους μαθητές και τους γονείς, ένα κύκλο ξεναγήσεων στο Μουσείο Βόλου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή.      Από το Υπουργείο Πολιτισμού, ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα Μουσεία, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο.                                            
Η ξεναγός- υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου, κα Μελίνα Κωστίδη, θα ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους, στις αίθουσες του Μουσείου μας, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.                                                                                           
Η ξενάγηση διαρκεί περίπου, τριάντα με σαράντα λεπτά. Για τις επόμενες πρώτες Κυριακές του κάθε μήνα θα ανακοινώνεται το νέο πρόγραμμα, από κοινού, με την Ένωση Συλλόγων Γονέων.                                                                                                                
 Η έναρξη του κύκλου, θα γίνει από αυτή την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, όπου όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην Έφορο του Δ.Σ. κα Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και lianapashoudi@yahoo.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου