Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Παρουσιάζεται το «Τέταρτο αλογάκι»


Το νέο βιβλίο του συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή


Το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού, Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού Βιβλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι Εκδόσεις Πατάκη, το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Xώρων ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων», το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός», το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων ΚΕΒΙΜΑΣΥ με την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου, διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Διονύση Λεϊμονή «Το τέταρτο αλογάκι», την
Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00, στο Αμφιθέατρο Σαράτση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (3ος όροφος) .

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Κα Κερασία Μπαρτζιώκα, εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Xώρων ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων», η κα Αδαμαντία Μουτσινά, πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός», ο κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ομότιμος καθηγητής του Παν/μίου Θεσσαλίας, συγγραφέας. 

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Kα Τασούλα Τσιλιμένη, καθ. Παν/μίου Θεσσαλίας, επιστημονική υπεύθ. της Κατεύθυνσης Λογοτεχνίας και Παιδικού Βιβλίου του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού Π.Θ., πρόεδρος του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Αφήγησης (Π.Ο.Φ.Α.), συγγραφέας.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας Βόλου Άννα ΣτρούγγηΔέσποινα ΜπασιάΒασίλης Καλόγηρος και Αλέξανδρος Μακεδών. Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί: Βάγια Παυλίδου και Ιωάννα Γεωργάκη


Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Ηλίας Κουτσερής, δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου