Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

«Βοηθήστε να στείλουμε δέματα αλληλεγγύης στους πληγέντες»



Ανακοίνωση από τα 4ο και 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινά)

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα συγκεντρώνουν το 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας και το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινά), καλώντας, σε ανακοίνωσή τους, την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας και όποιον συμπολίτη μας το επιθυμεί, να βοηθήσουν στην προσπάθειά τους.
Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:
«Με πρωτοβουλία των προέδρων των 15μελών μαθητικών συμβουλίων του 4ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου και του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινά), Δήμητρας Χαρατσή και Βίλυς Σαμαλτάνη αντίστοιχα, οι μαθητές/-τριες των σχολείων μας, με τη συμπαράσταση των καθηγητών μας, απευθύνουμε σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας και στους συμπολίτες μας κάλεσμα στήριξης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.
Από τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, μέχρι και την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, στον χώρο των σχολείων μας, καθημερινά από τις 19:00 έως και τις 22:30, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης ως μια μικρή βοήθεια στους πληγέντες κατοίκους της Δυτικής Αττικής.
Συγκεντρώνουμε:
F
Εμφιαλωμένα νερά
F
Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ξηρά τροφή, γάλα μακράς διάρκειας, μπισκότα, κονσέρβες)
F
Βρεφικά είδη (πάνες, παιδικές τροφές, κρέμες)
F
Είδη ατομικής υγιεινής
F
Γραφική ύλη
F
Είδη καθαριότητας

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία στο Δημαρχείο της Μάνδρας, το οποίο και θα αναλάβει τη διανομή τους στους κατοίκους.
Οι διευθύνσεις των σχολείων μας είναι:
·         4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου (Εσπερινό): Τέρμα Παναγούλη, Φυτόκο 38 446 Ν. Ιωνία – τηλ. 2421 0 68423.
·         2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό):  Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη 38 221 Βόλος – τηλ. 2421 0 38211.

Ενημερώνουμε επίσης πως, όπως έχει ανακοινωθεί από τα ΕΛΤΑ, όλοι μπορούν να στέλνουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους κατοίκους της Μάνδρας, με απλά δέματα εσωτερικού, από τα ταχυδρομικά καταστήματα των ΕΛΤΑ όλης της χώρας, από τις 20 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.
Όλοι μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Βοηθήστε μας να στείλουμε δέματα αλληλεγγύης στους πληγέντες της Μάνδρας.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου