Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Περισσότερα από 300 άτομα γεύτηκαν τις νοστιμιές στο 1ο Ethnic Food Festival



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Ethnic Food Festival στο Βόλο, την προηγούμενη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, Καρδίτσας και Λάρισας σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ, το Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου, το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βόλου. 


Περισσότερα από 300 άτομα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις που ετοίμασαν εκπαιδευόμενοι των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, Καρδίτσας και Λάρισας από 17 διαφορετικές χώρες (Αλβανία, Αφγανιστάν, Αρμενία, Βουλγαρία, Γερμανία, Γεωργία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ελλάδα, Κίνα, Μαρόκο, Μπανγκλαντές, Νιγηρία, Ουκρανία, Πακιστάν, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρωσία, Συρία). Ξεχωριστή συμμετοχή είχαν επίσης γυναίκες Ρομά, από το Αλιβέρι, απόφοιτοι του ΣΔΕ Βόλου. Επίσης, στην εκδήλωση, συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους σπουδαστές τόσο του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου (ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής), όσο και του ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ (ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας).
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΖΑΓΟΡΙ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου