Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ζητείται η συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών



 Πρόσκληση από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης για συγκέντρωση τροφίμων αλλά και καινούριων παιχνιδιών που θα δοθούν σε δικαιούχους του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" έλαβε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου, προκειμένου να ενημερώσει από την πλευρά της, τους συλλόγους -μέλη καιόλους όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- πρόσκληση:

"Ο Δήμος Βόλους λειτουργεί το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο με στόχο τη στήριξη και συμπαράσταση συμπολιτών μας, που αδυνατούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης, ιδιαίτερα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο διαθέτει δωρεάν τα προϊόντα του σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, ύστερα από αξιολόγηση και παραπομπή τους σ’ αυτό από την κοινωνική μας υπηρεσία, τη Δ/νση Πρόνοιας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, υπολογίζουμε ότι πάνω από 5.000 συμπολίτες μας επωφελούνται μηνιαίως. Τα κύρια προϊόντα που προσφέρονται από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο αφορούν στα παρακάτω είδη:
Γάλατα (εβαπορέ), αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, ζάχαρη, μαρμελάδες, κονσέρβες, καφέδες, κατεψυγμένα ψάρια και κρέατα και κάθε είδους τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Ευελπιστούμε στη δική σας αρωγή, με οποιαδήποτε από τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να μας ενισχύσετε, καθώς και στη στήριξη της προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος Βόλου για την ενίσχυση των συμπολιτών μας, που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες και χρειάζονται, όλο και περισσότερο, συμπαράσταση και υποστήριξη.
Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται στους χώρους των σχολείων και κατόπιν θα ειδοποιείτε στα τηλέφωνα 2421055156, 29576 και 22745 και θα έρχεται αυτοκίνητο να τα παραλαμβάνει.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με Εκτίμηση

Η Αντιδήμαρχος  
Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Βόλου
                                                                                                                          Αναστασία Μορφογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου