Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πρόσκληση σε μαθητές για θεατρική ομάδα της Ένωσης Γονέων



Η  Ένωση Συλλόγων Γονέων και  Κηδεμόνων Δ. Βόλου προσκαλεί μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης, όλων των σχολείων που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στη θεατρική παράσταση με τίτλο «οι Χορευτές της Φωτιάς» και με θέμα «Λέμε ΟΧΙ  στον πόλεμο» και η οποία θα παρουσιαστεί στο «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας στο τέλος Απριλίου, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή (μέσω των γονέων τους).


Λίγα λόγια για το έργο

Tο θεατρικό έργο, ακουμπά ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όλων των εποχών που είναι ο πόλεμος. Πρόκειται για ένα αντιπολεμικό παραμύθι γραμμένο με ευαισθησία από την δασκάλα Ειδικής Αγωγής Μαρία Κουρή και που στόχο έχει, να προβληματίσει τη σκέψη και να αφυπνίσει τις ψυχές των θεατών. 
Ήρωες είναι οι άγγελοι του ουρανού που απελπισμένοι από τη σκληρότητα και την αδιαλλαξία των ανθρώπων, που συνεχίζουν να πολεμούν για να λύσουν τις διαφορές τους, αποφασίζουν να πλησιάσουν τα μικρά παιδιά που οι ψυχές τους παραμένουν ακόμη αγνές και καθαρές.
Οι πρόβες για το θεατρικό, θα πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένο χώρο (που θα ανακοινωθεί εγκαίρως στους συμμετέχοντες) κάθε Σάββατο 12.30 με  14.00 και θα ξεκινήσουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.                                                                                                        Όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους, να λάβουν μέρος στη θεατρική ομάδα που θα δημιουργηθεί, παρακαλούνται να δηλώσουν καταρχήν την επιθυμία συμμετοχής, στην κ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και lianapashoudi@yahoo.gr μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής (λόγω των συγκεκριμένων θέσεων που απαιτούνται), την ευθύνη συμμετοχής, μεταφοράς, μετακίνησης θα έχουν οι ίδιοι οι γονείς, ενώ όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν, σε γονείς και μαθητές, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου