Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Πρόσκληση προς συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους



ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ 
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
Αραχώβης 1 με Μπότσαρη, Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων (1ος όρ.)                                     Επικοινωνία: enwsigonewnvolou@gmail.com , http://enosigoneonvolou.blogspot.gr

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Βόλος 17 Νοεμβρίου 2017 (β΄ αποστολή)
Αγαπητοί εκδότες,
Στην προσπάθειά μας να οργανώσουμε το «3ο Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου» στον Βόλο την Άνοιξη του 2018, (πιθανή ημερομηνία: 19-22 Απριλίου) θα σας παρακαλούσαμε να μας ορίσετε πόσων και ποιων συγγραφέων σας και εικονογράφων μπορείτε να καλύψετε τα έξοδα μετακίνησης, προκειμένου να συμμετέχουν στα δημιουργικά εργαστήρια το τετραήμερο του Φεστιβάλ.                          Τη διαμονή και την διατροφή, την καλύπτει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων συνεργαζόμενων τοπικών φορέων…                                                                                                                                       
  επίσης ότι ο αριθμός συγγραφέων που θα προτείνετε δεν πρέπει να ξεπερνά τον αριθμό 5-6 διευκολύνοντάς μας έτσι στη διαδικασία επιλογής και σύνταξης του προγράμματος του Φεστιβάλ, που θα γίνει με συγκεκριμένα κριτήρια από την Επιτροπή αξιολόγησης της Ένωσης Γονέων.                                                                                                                                                               
 Ο περιορισμός αυτός οφείλεται στην πρόθεση της οργανωτικής επιτροπής για την  μεγαλύτερη αντιπροσώπευση εκδοτικών οίκων στο Φεστιβάλ. Τα εργαστήρια θα πρέπει να αφορούν μαθητές νηπιαγωγείων, Δημοτικών αλλά και Γυμνασίων, εφήβων, καθώς και εκπαιδευτικών-γονέων.  
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι τα προς πώληση βιβλία κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα αφορούν μόνο τίτλους των συγγραφέων που θα προτείνετε και αυτό μόνο μέσα από την εξασφαλισμένη από μέρους μας, παρουσία βιβλιοπωλείων.
Περιμένουμε τις  απαντήσεις/προτάσεις σας, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση koutseris@hotmail.com , είτε της Ένωσης enwsigonewnvolou@gmail.com , μέχρι και  30η Νοεμβρίου 2017, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή συμμετοχή .
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία, Για κάθε διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου