Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ο Χαράλαμπος Τσιμάς στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου

Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου είχαν τη χαρά και τιμή να υποδεχτούν στο ΣΔΕ Βόλου τον γνωστό συμπολίτη μας και ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. 



Η πρωτοβουλία ανήκε στη φιλόλογο του σχολείου  Στύλα Δέσποινα, η οποία κατά τη φετινή σχολική χρονιά συντονίζει το σχέδιο δράσης «Ευεργέτες του Βόλου». Ο κ. Τσιμάς ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαρά στο αίτημα της ομάδας και προσέφερε σε όλους τους εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές του σχολείου δύο μοναδικές ώρες γεμάτες συγκίνηση, ανθρωπιά και ιστορίες θέλησης, προσφοράς και αγάπης.

Ο Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμά τις ευχαριστίες μας στον Χαράλαμπο Τσιμά, που δέχτηκε απρόσκοπτα την πρόσκληση μας. Η ζεστή ομιλία του και προπαντός η αγάπη του για το συνάνθρωπο καταδεικνύουν έναν Άνθρωπο με ήθος και αξίες, που άγγιξε ειλικρινά τις καρδιές όλων μας. Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει την ελπιδοφόρα και ανιδιοτελή προσφορά του σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου