Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ομάδα γονέων στη Ζαγορά από την «Πρόταση Ζωής»



            Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ με Πρόεδρο τον κο Ευθύμιο Ζιγγιρίδη και στα πλαίσια της νέας στρατηγικής διαχείρισης των θεματικών ενοτήτων του νέου σχολικού έτους,  πραγματοποιεί ομάδα γονέων στη Ζαγορά Πηλίου. Μετά από ομιλία στους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς-Μουρεσίου «Ρήγας Φεραίος», με θέμα: «Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών», που έγινε τον Οκτώβριο, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση βιωματικής ομάδας στους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς.
Πρόκειται για τέσσερις δίωρες συναντήσεις που συντονίζονται από την Ψυχολόγο, Μπακατσέλου Μαρία και την Κοινωνιολόγο, Πετροπούλου Γεωργία, επιστημονικά στελέχη της «Πρότασης Ζωής». Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ομάδα, είναι τα εξής: οι ανάγκες των παιδιών, η αυτοεκτίμηση και το πώς ενισχύεται, η επικοινωνία, η ενεργητική ακρόαση ως βασική τεχνική της επικοινωνίας.                           
Οι συναντήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τη συμμετοχή είκοσι-οκτώ γονέων στο σύνολό τους, στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του ΚΔΑΠ Ζαγοράς και θα ολοκληρωθούν την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.
           
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου