Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Πρόσκληση: «Αυτιστικός ή Άνθρωπος του Θεού σιωπηλός;»



Λάβαμε πρόσκληση, για εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο. 

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» σε συνεργασία με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος» Ν. Μαγνησίας διοργανώνουν Εσπερίδα υπό της Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού με τίτλο: «Αυτιστικός ή Άνθρωπος του Θεού σιωπηλός;» το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.
Εισηγητές θα είναι:
*Μαρία Λευτάκη, Κοινωνική Λειτουργός, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ»,
*Πέτρος Μπέλλος , Κοινωνικός Θεολόγος, Πρόεδρος Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», μέλος Γενικού Συμβουλίου Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ), μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Εταιρείας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας,
*Νίκος Βαραλής, Δημοσιογράφος, διευθυντής της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, του Ρ/Σ της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.
Η εσπερίδα θα διανθιστεί μουσικά από την ερμηνεύτρια, Ειδική Παιδαγωγό, Αθηνά Χιώτη με συνοδό στο πιάνο και στη φωνή τον Γιώργο Μπελίρη, μουσικό, νομικό, δημοσιογράφο, παρουσιαστή της εκπομπής Έκτη Αίσθηση στη ΕΡΤ3. 
Ο Γιώργος Μπελίρης ήταν ο πρώτος τυφλός παρουσιαστής σε ευρωπαϊκό επίπεδο.  Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Κασαμπαλάκου, συγγραφέας, εικαστικός, πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» . Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στον Βόλο, την 9η Νοεμβρίου και ώρα 630 το απόγευμα.
Είσοδος ελεύθερη, ο χώρος έχει πρόσβαση σε ΑμεΑ, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού (Κ. Καρτάλη – Α. Γαζή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου