Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Κοινοποιούμε κάλεσμα από την Επιτροπή Πολιτών Βόλου


Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, έλαβε ενημερωτικό σημείωμα από την "Επιτροπή Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών" που το κοινοποιεί, (μετά την παράκληση και γονέων που συμμετέχουν στην Επιτροπή) αναφορικά με διήμερες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη και Πέμπτη, με κάλεσμα σε όλους τους Συλλόγους, όπως και σε αυτούς των γονέων, με αφορμή δίκη που έχει οριστεί, ζητώντας την υποστήριξη, όπως τονίζεται, όσων μπορούν και επιθυμούν. Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων: 
"Παρακαλούμε, όσοι φορείς και σύλλογοι επιθυμούν να υπογράψουν τα ασφαλιστικά, μαζί με τους πολίτες να μας στείλουν μήνυμα και να λάβουν επιπλέον πληροφορίες, στις εξής διευθύνσεις: email: epitropiagonavolou@gmail.com Facebook: facebook.com/epitropiAgonaVolouBlog: epitropiagonavolou.blogspot.gr
Μπορούν να κάνουν παρέμβαση στο δικαστήριο με δικό τους δικηγόρο ή με τους δικηγόρους της Επιτροπής.  Τηλέφωνα πληροφοριών- δικηγόρων για συνεννόηση: Μόσχος Νίκος 696945667834, Παλαιογιάννης Μάνθος  6976010099. 

Διήμερο κινητοποιήσεων από Επιτροπή Πολιτών

Όπως τονίζεται, "Τετάρτη και Πέμπτη, ο αγώνας μεταφέρεται στο κέντρο της πόλης! Περιφέρεια, Πλατεία Ελευθερίας, Δικαστήρια, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 εκδικάζονται στο Δικαστήριο του Βόλου τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge σχετικά με τη φορτοεκφόρτωση σκουπιδιών στο λιμάνι της".
Η Επιτροπή Αγώνα αναφέρει μεταξύ άλλων συγκεκριμένα, "ότι την Τετάρτη 16/10 στον προαύλιο χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας,θα γίνει κατάληψη που θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές και ενημερωτικές ενέργειες, ενώ δεν θα παρεμποδιστεί η λειτουργία της Υπηρεσίας.

Η κατάληψη θα λήξει με την έναρξη της συναυλίας από έντεχνα και ροκ σχήματα, την Τετάρτη 16/10 στις 7.30 μμ στην Πλατεία Ελευθερίας. Συγκεκριμένα, για τον αγώνα μας παίζουν και τραγουδούν οι Χριστίνα Κουλάκου και Τάσος Κουλούρης, οι Πας a tempo και οι Πάλσαρ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά – αυτούς και τους τεχνικούς της συναυλίας – που συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 17/10, καλούμε όλο τον κόσμο σε συγκέντρωση στήριξης του δίκαιου αγώνα μας έξω από τα δικαστήρια στις 9.30 το πρωί και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δίκης"".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου