Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Βιβλία για το 8ο Bazaar Βιβλίου, προσέφερε η Ένωση Συλλόγων Γονέων

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» διοργανώνει το 8ο Bazaar Βιβλίου, στις 20 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή από το πρωί στις 10 έως το βράδυ στις 7, στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Άγιο Ονούφριο. Το bazaar του βιβλίου έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και υποδέχεται κάθε χρόνο αναγνώστες και βιβλιόφιλους όλων των ηλικιών.    
Για την επίτευξη του στόχου, τη δική της συμβολή είχε και η Ένωση Συλλόγων Γονέων με μια μικρή προσφορά τίτλων καινούργιων βιβλίων που παραδόθηκαν στον φορέα, από τον έφορο του Δ.Σ. Αντώνη Μπέκο. 
Όσοι θελήσουν να επισκεφθούν το Bazaar Βιβλίου, όσοι αγαπούν τα βιβλία και το διάβασμα θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία όλων των ειδών, όπως τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κοινωνικά, ιστορικά, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά βιβλία κ.ά. σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπού, για τον οποίο πραγματοποιείται, που δεν είναι άλλος παρά η στήριξη στον συνάνθρωπό μας.        Τα βιβλία, τα οποία θα εκτεθούν στο bazaar, προέρχονται από προσφορές μελών, φίλων και εκδοτικών φορέων, ενώ θα διατεθούν προς πώληση με ένα συμβολικό ποσό (1-5 ευρώ) στους ενδιαφερόμενους.                                                                    Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους, το αναψυκτικό ή το γλύκισμά τους στην πανέμορφη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου