Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Βιβλία, επιτραπέζια και παζλ στην Παιδιατρική



Στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης στην πτέρυγα
 του Νοσοκομείου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων 

Με βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ, θα μετριαστεί ο πόνος των παιδιών που θα χρειαστεί να νοσηλευτούν στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς χθες έγιναν τα εγκαίνια ειδικού χώρου ψυχαγωγίας για μικρά παιδιά - ασθενείς, που θα περνούν πιο ευχάριστα τις ατέλειωτες ώρες που αναγκαστικά πρέπει να μείνουν στο κρεβάτι.
Η παιδική βιβλιοθήκη της Παιδιατρικής Κλινικής στήθηκε με βιβλία που παραχώρησαν εθελοντές, αποτελείται από περίπου 2.500 βιβλία και αποτελεί μέρος του δικτύου βιβλιοθηκών που στήνονται και σε άλλες Κλινικές του Αχιλλοπούλειου και θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος του χρόνου.
Τη δική της συμβολή είχε αθόρυβα η Ένωση Συλλόγων Γονέων και μέλη της Σύλλογοι Γονέων, μέλη των οποίων συμμετείχαν στα πρόσφατα εγκαίνια. 
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός καθώς γίνεται πραγματικότητα το όνειρο δύο κυριών, της Ελένης Σελάμη και της μητέρας της Ελένης Σελάμη-Κάχρη να στηθεί η βιβλιοθήκη για τα παιδιά.
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Μαγνησίας προσέφερε τα έπιπλα για να στηθεί η παιδική βιβλιοθήκη, ενώ η Διοίκηση εκτιμά ότι μέχρι τέλος του 2019 θα ολοκληρωθούν όλες οι βιβλιοθήκες γιατί υπάρχει πίεση εκ μέρους των εθελοντών.



Οι κυρίες που έλαβαν την πρωτοβουλία, αλλά και (αριστερά) η κα Άννα Βουλγαράκη, πρόεδρος συλλόγου γονέων και απ΄τα δραστήρια μέλη της Ένωσης Συλλόγων, καθώς και η (τρίτη από αριστερά) Λιάνα Πασχούδη, γ.γ. του Δ.Σ. της Ένωσης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου