Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

«Κυκλοφορία νέου βιβλίου Αστρονομίας Δημοτικού»

Από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, μας κοινοποιήθηκε επιστολή, με την οποία ζητεί να σας ενημερώσουμε για τη έκδοση του νέου βιβλίου Αστρονομίας για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου με τίτλο: «Το πρώτο μου βιβλίο στο Δημοτικό».
Διαβάστε την επιστολή που  επισυνάπτουμε και αν υπάρχει ενδιαφέρον, επικοινωνήστε απευθείας με την  Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος. 

«Κυκλοφορία νέου βιβλίου Αστρονομίας Δημοτικού»


Εκδόθηκε από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, το νέο βιβλίο αστρονομίας για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου με τίτλο: «Το πρώτο μου βιβλίο στο Δημοτικό».

Είναι ένα ευχάριστο, πλήρως εικονογραφημένο, πλούσιο σε βασικές αστρονομικές έννοιες και με πολλές απλουστεύσεις κατάλληλες για την παιδική ηλικία. Περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τον Ήλιο, τη Σελήνη τους πλανήτες και τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος καθώς και μερικά στοιχεία για τους αστέρες τους γαλαξίες και το αχανές Σύμπαν. Συμπληρώνεται δε στο τέλος με λεξιλόγιο αστρονομικών όρων και ευρετήριο αστρονομικών θεμάτων.

Στην περίοδο που η Αστρονομία καταργήθηκε από τα σχολεία, το βιβλίο που εκδόθηκε αποτελεί ένα άριστο βοήθημα για τους μικρούς μαθητές, που θα τους επιτρέψει, όχι μόνο να αποκτήσουν μερικές θεμελιώδεις γνώσεις αστρονομίας, αλλά και να συμμετάσχουν  στους Πανελληνίους Διαγωνισμούς Αστρονομίας που διοργανώνουμε.

Για το σκοπό αυτό, ήδη το προμηθεύονται αρκετοί σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το μοιράζουν στα παιδιά είτε ως δώρο, είτε ως έπαθλο κάποιας ενέργειας ή δραστηριότητας, είτε για άλλους λόγους, πάντα με σχετική έκπτωση.

Τιμάται 22 ευρώ, και για παραγγελία πάνω από 10 τεμάχια, παρέχεται έκπτωση 20%.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου