Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Πρόσκληση απ΄τον ΠΑΝ μέσω της Ένωσης σε όλους τους Συλλόγους για ...εξορμήσεις!

Μια...πρώτης τάξεως ευκαιρία για πεζοπορίες στη φύση , παρέα με τα παιδιά μας, όλους τους υπόλοιπους γονείς και τους φίλους μας, αποτελεί η πρόσκληση του ΠΑΝ μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, σε όλους τους Συλλόγους για ...εξορμήσεις!
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα με τις εξαιρετικές προτάσεις, επιλέξτε, προγραμματίστε, ελάτε σε επικοινωνία με τους αρμόδιους ανθρώπους στον "ΠΑΝ" και περάστε όμορφες, ξέγνοιαστες στιγμές, που περιλαμβάνουν παράλληλα, τη γνώση αλλά και την ωφέλεια, μέσω του πολιτισμού.

Η Ένωση, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της, θα προχωρήσει στη διοργάνωση δύο τουλάχιστον πεζοποριών- εξορμήσεων, μία μέσα στο φθινόπωρο και μία την άνοιξη και θα καλέσει όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν. 
Παράλληλα όμως, όποιος σύλλογος επιθυμεί, μπορεί να κάνει χρήση των προτάσεων και μέσα από ένα σωστό και έγκαιρο προγραμματισμό, με την συνδρομή των μελών του Φυσιολατρικού Ομίλου ΠΑΝ που ευχαριστούμε ιδιαίτερα (τόσο την πρόεδρο και τον γεν. γραμματέα, όσο και όλα τα μέλη του Δ.Σ.) για την τιμή και τις προτάσεις που κάνουν στους γονείς.
Εμπνεύστρια για εμάς και συμμετέχουσα στις δράσεις, το μέλος του Φυσιολατρικού Ομίλου αλλά και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, η κα Μαρία Κανελλοπούλου, την οποία και ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου