Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΔΩΡΕΑΝ από δύο (2) εισιτήρια για μαθητές που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες




Για τη θεατρική παράσταση “Παιχνίδια Διατροφής” από την καλλιτεχνική ομάδα “Καρυδότσουφλο”


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με την ERGON SHOWGROUND, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ από δύο (2) εισιτήρια (για δύο μαθητές από κάθε σχολείο που ανταποκριθούν πρώτα μέσω των διευθυντών ή του υπεύθυνου εκπαιδευτικού), για μαθητές που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στα δέκα (10) πρώτα σχολεία που θα δηλώσουν συμμετοχή για τη θεατρική παράσταση “Παιχνίδια Διατροφής” από την καλλιτεχνική ομάδα “Καρυδότσουφλο”.
Η θεατρική παράσταση “Παιχνίδια Διατροφής” θα παρουσιαστεί στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2019, και ώρες 09:00 και 11:00, σε οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία με γενική είσοδο 4 ευρώ, στο ERGON SHOWGROUND (Πολυχώρος Τσαλαπάτα). Είναι μία θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους (ηλικίες από 8 έως και 14 ετών) και διαπραγματεύεται την εξάρτηση από τα βιντεοπαιχνίδια και τη σχέση της με τη σωστή διατροφή. Στο τέλος της παράστασης κάθε παιδί/θεατής θα παίρνει δωρεάν ένα υγιεινό σνακ.
Σκοπός της παράστασης είναι τα παιδιά να σκεφτούν, να αισθανθούν και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ώστε μόνα τους τελικά να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. 
Σημειώνεται, ότι για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν απαιτείται να δοθούν στην Ένωση τα στοιχεία των παιδιών που θα λάβουν τα δωρεάν εισιτήρια. Η χορήγηση των εισιτηρίων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης της Ένωσης, με τον υπεύθυνο του ERGON SHOWGROUND απευθείας στους Διευθυντές των συμμετεχόντων σχολείων. Ο κάθε διευθυντής που επιθυμεί, μπορεί να κάνει χρήση της προσφοράς της Ένωσης, (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο του Ergon Showground στο 6943-167200.

Η υπόθεση

Τρεις έφηβοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Για να τερματίσουν καλούνται να αντιμετωπίσουν τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, να λύσουν γρίφους και να τα καταφέρουν σε δοκιμασίες. Ποια είναι η σωστή ενέργεια για το σώμα και από πού προέρχεται;  Θα καταφέρουν να επιστρέψουν στο σαλόνι του σπιτιού τους;                                                                                        Μια θεατρική παράσταση για παιδιά και εφήβους για την εξάρτηση από τα βιντεοπαιχνίδια και τη σχέση της με τη σωστή διατροφή. Ηλικίες:8 έως 14 ετών
Διάρκεια: 75'. Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Κώστας/Νάγκερ: Γιώργος Γκολφινόπουλος, Στέλιος/Νέιφ: Στέλιος Ευαγγελόπουλος, Μάριος/Νόσιον: Αντρέας Γιαννακούλας. Game Master:  Αγγελική Φωστίνη, Αγγέλα/Νεζάρ, Μαχήτρια του Νερού: Κατερίνα Τσεβά. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6943167200.
Λεπτομέρειες για τη θεατρική παράσταση, στη σελίδα www.karidotsouflotheater.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου