Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων θα γίνει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 
στις 5.30 το απόγευμα, δωρεάν είσοδος και ξενάγηση στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ στον Πολυχώρο «Θεσσαλία», στη Λάρισα.
Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και συλλόγων γονέων, ωστόσο, εάν θέλει επίσης, κάποιος που ενδιαφέρεται, μπορεί να έρθει (η μετάβαση θα γίνει με ιδιωτικά μέσα μετακίνησης του καθενός, αλλά με κοινή ώρα εισόδου στις 5.30 μ.μ. αυστηρά και αφού έχει προηγηθεί συνεννόηση με την Ένωση).
Η πρόσκληση και ξενάγηση, απευθύνεται μέσω της Ένωσης, σε εκπαιδευτικούς, σε εκπροσώπους συλλόγων γονέων και εκπροσώπους φορέων πολιτισμού, καθώς και σε συνεργαζόμενους με την Ένωση Γονέων φορείς και πρόσωπα.
Προκειμένου να γίνει σωστός προγραμματισμός της επίσκεψης, όσοι τυχόν ενδιαφέρονται, (επειδή και ο αριθμός φιλοξενούμενων δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλος), θα πρέπει νωρίτερα και το αργότερο μέχρι τις 10 το πρωί του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019, να το έχουν δηλώσει (με ιδιότητα, όνομα και στοιχεία επικοινωνίας) στη γ.γ. του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κα Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414 (καθώς και για πληροφορίες). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου