Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Λήγουν τα μαθήματα στα Γυμνάσια και Λύκεια

Στις 25 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, θα λήξουν τα μαθήματα στα Λύκεια, ενώ στις 31 Μαΐου θα τερματίσουν τα μαθήματα στα Γυμνάσια, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας.
Σε σχέση με πέρυσι τα μαθήματα στα Γενικά Λύκεια λήγουν αργότερα φέτος, με τις ενδοσχολικές εξετάσεις στις Α’ και Β’ Τάξεις να πραγματοποιούνται την ίδια περίοδο με τις πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ πέρυσι είχαν λήξει στις 2 Ιουνίου.
Πιο αναλυτικά στις 25 Μαΐου θα λήξουν τα μαθήματα στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνάσιων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.
Την 31η Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, θα λήξουν τα μαθήματα στα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών).
Στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες ξεκινούν στις 8 Ιουνίου, εισήλθαν οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου