Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Έλαβε έπαινο σε διαγωνισμό το 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας




Στην δημιουργική γραφή «Κολλημένος στο διαδίκτυο; Ποτέ!»

Έπαινο κατάφερε και απέσπασε το «3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου», στον Πανελλήνιο διαγωνισμό δημιουργικής γραφής «Κολλημένος στο διαδίκτυο; Ποτέ!» για την κατηγορία Εικονογραφημένο παραμύθι (Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση)
Η επιτροπή που συστάθηκε για την αξιολόγηση της συγκεκριμένης κατηγορίας και αποτελείται από τους  Πηνελόπη Θεολόγη-Γκούτη, Αρχ. Μηχανικό-Εθνολόγο, Υπεύθυνη ΜΕΤ ΠΠ, Ιωάννα Θωμοπούλου, Med, Φιλόλογο ΠΕ02, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Χρυσάνθη Βανταράκη, Εικαστικό ΠΕ08,Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Αργυρούλα Αλεξανδροπούλου, Δρ, Φιλόλογο ΠΕ02, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Αγγελική Οικονομοπούλου, Msc, Πληροφορικής ΠΕ19, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, μελέτησε ενδελεχώς τα έργα, σύμφωνα με τα κριτήρια και τις προδιαγραφές του διαγωνισμού, και κατέληξε σε ένα βραβείο και τρεις επαίνους. Στους επαίνους, εντάχθηκε και η εργασία με τον τίτλο «Μια απρόσμενη επίσκεψη» του 3ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας Βόλου, με το τμήμα δημιουργικής γραφής.
Υπεύθυνοι καθηγητές ήταν οι: Μάρκου Νικάνδρου Δήμητρα, Ταμβάκη Μαρία, Λεϊμονής Διονύσιος. Μαθητές που συμμετείχαν: Κωνσταντίνα Θεοδώρου, Μαρία Κάλλη, Αλεξάνδρα Μιχαηλίδη, Εύη Δελιδάκη, Γιάννης Βλάχος, Ραφαήλ-Βασίλειος Γιαννακός, Αικατερίνη-Ελένη Κανάτα, Βικτωρία Κατσαμάγκα, Κωνσταντίνος Χαραμής. Η εκδήλωση απονομής των βραβείων του διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου