Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ

 

 

Τηλεσυνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων και εκπροσώπων Δ.Σ. Συλλόγων του Δήμου Βόλου με την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή.

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες.

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου σας προσκαλεί σε τηλεσυνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, μέσω της πλατφόρμας Google Meet.

 

Η συνάντηση θα λάβει χώρα, από τις 21:00 έως τις 22:00 και θα συμμετάσχουν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, οι σύμβουλοι οικονομικών και νομικών θεμάτων όπως και πρόεδροι ή εκπρόσωποι Δ.Σ.

 

Η θεματολογία της συζήτησης (έχουν ήδη καταγραφεί τα ερωτήματα που έθεσαν γονείς το προηγούμενο χρονικό διάστημα με σχετική πρόσκληση που απεύθυνε η Ένωση Συλλόγων Γονέων) θα περιλαμβάνει όλα τα τρέχοντα θέματα Παιδείας (όπως η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, ζητήματα σχολικής στέγης, η δημιουργία Τμημάτων Ένταξης, η στελέχωση των Νηπιαγωγείων με επιπλέον εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό και προσωπικό καθαριότητας, η μονιμοποίηση των αναπληρωτών, οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών, η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, η αύξηση χρηματοδότησης λειτουργικών δαπανών, η υλικοτεχνική υποδομή κ.α). Όσα ερωτήματα δεν θα είναι εφικτό λόγω χρόνου να απαντηθούν, θα αποσταλούν στην Υφυπουργό ηλεκτρονικά ώστε να τύχουν απαντήσεως. 

 

Για συμμετοχή στη συζήτηση παρακαλούμε όπως επιλέξετε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://meet.google.com/ron-vfrp-xqf

 Παρακαλούμε για την είσοδο στην πλατφόρμα το αργότερο έως 20:55 προκειμένου να τηρηθεί απρόσκοπτα το χρονοδιάγραμμα της συζήτησης.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου