Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Σε διαδικτυακή εκδήλωση για την Παιδεία η Ένωση Συλλόγων Γονέων

 

Στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση της Επιτροπής Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας, με βασικούς εισηγητές τον πρώην υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και την Ελένη Ζωγραφάκη, μέλος της ΚΕΑ και του τμήματος Παιδείας του κόμματος συμμετείχε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου, μετά από σχετική πρόσκληση που έλαβε. 

Στην εκδήλωση έγιναν παρεμβάσεις από εκπροσώπους τοπικών εκπαιδευτικών φορέων και εκπροσώπων φοιτητικών συλλογικοτήτων, που ανέδειξαν βασικά ζητήματα που αφορούν και τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ παράλληλα κατέθεσαν προτάσεις στο πλαίσιο της συζήτησης.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, των Συλλόγων των ΕΔΙΠ, των Συμβασιούχων Διδασκόντων ΕΔΙΠ-ΕΤΕΠ και των καθηγητών (ΕΣΔΕΠ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου (παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή και της Γ.Γ. Λιάνας Πασχούδη) και ο διευθυντής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου κ. Γιάνναρος.

Οι ομιλητές, δεσμεύτηκαν για ενσωμάτωση των προτάσεων που κατατέθηκαν από τους εκπροσώπους των φορέων, στη συζήτηση για τη διαμόρφωση του προγράμματος του κόμματος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου