Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Η Δημητριάδα κατά την ελληνιστική και ρωμαϊκή εποχή

Αγαπητά μας μέλη, φίλοι και παιδιά,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων» σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην πέμπτη θεματική ψηφιακή μας ξενάγηση με τίτλο: «Η Δημητριάδα κατά την ελληνιστική και ρωμαϊκή εποχή». Θα επισκεφτούμε «ψηφιακά» το ανάκτορο, το θέατρο και το υδραγωγείο, το ταβερνείο και θα θαυμάσουμε τις επιτύμβιες στήλες που αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου και τη διδάκτορα Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας-διπλωματούχο ξεναγό», κα Μελίνα Κωστίδη
Για να έχουν καλύτερη και ευκολότερη πρόσβαση στις ψηφιακές βόλτες στην πόλη του Βόλου και την ιστορία της τα μέλη, οι φίλοι μας και ο κάθε ενδιαφερόμενος, το υλικό όλων των ψηφιακών ξεναγήσεων έχει αναρτηθεί και στη δημόσια σελίδα μας στο Facebook ΦΙΛΟΙ ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
Καλή ψηφιακή βόλτα!
Σούλα Μπαρτζιώκα
πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου