Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Οι Β. Σποράδες μέσα από τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς τους χώρους

Σας μεταφέρουμε το μήνυμα της  Προέδρου του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων» που αφορά στις ξεναγήσεις στις οποίες συμβάλλει και η Ένωση Συλλόγων Γονέων 

Αγαπητά μας μέλη, φίλοι και παιδιά,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων» σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην έκτη θεματική ψηφιακή μας ξενάγηση με τίτλο:
«Οι Β. Σποράδες μέσα από τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς τους χώρους». Ανοίγουμε τα «ψηφιακά» μας πανιά και σαλπάρουμε για τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο. Θα επισκεφτούμε ψηφιακά τη θέση Κεφάλα Σκιάθου, το Ασκληπιείο Σκοπέλου και θα καταδυθούμε στο ναυάγιο της νήσου Περιστέρας Αλοννήσου. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου και τη διδάκτορα Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας-διπλωματούχο ξεναγό», κα Μελίνα Κωστίδη
Για να έχουν καλύτερη και ευκολότερη πρόσβαση στις ψηφιακές βόλτες στην πόλη του Βόλου και την ιστορία της τα μέλη, οι φίλοι μας και ο κάθε ενδιαφερόμενος, το υλικό όλων των ψηφιακών ξεναγήσεων έχει αναρτηθεί και στη δημόσια σελίδα μας στο Facebook ΦΙΛΟΙ ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
Καλό ψηφιακό ταξίδι!
Σούλα Μπαρτζιώκα
Πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου