Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Σημείωμα της Ένωσης, για την ενημέρωση των γονέων

Αγαπητοί γονείς, 

Διανύοντας, μία ακόμη ημέρα μένοντας στο σπίτι, αλλά όχι αδρανείς, οφείλουμε, να σας ενημερώσουμε, ότι καθημερινή είναι η επικοινωνία των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, με άλλους γονείς , όπως και μέλη συμβουλίων σχολείων της περιοχής, όπως συχνή είναι η τηλεφωνική και διαδικτυακή επικοινωνία με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης και των δύο βαθμίδων, για ζητήματα που αφορούν στην τηλεκπαίδευση, σε προβλήματα που παρατηρούνται, τις ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή, θέματα που έχουν να κάνουν με τα μαθήματα, την ύλη, τις εξετάσεις κ.λ.π. Παράλληλα, υπάρχει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων , ιδεών και προτάσεων, για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στη νέα πλέον πραγματικότητα του "Μένουμε στο Σπίτι". 
Τακτική προσπαθούμε να είναι η επικοινωνία και με το Υπουργείο Παιδείας, στο οποίο αποστέλλουμε και σχετικές επιστολές. 
Τέλος, προσπάθεια γίνεται σε κάθε περίπτωση και προς τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο, για την υποστήριξη οικογενειών που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και γνωστοποιούνται κατά περιόδους στην Ένωση.
Σας ζητούμε να διαβάζετε συχνά τις σχετικές αναρτήσεις που γίνονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Ένωσης (blog Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου https://enosigoneonvolou.blogspot.com/ αλλά και στο προφίλ της Ένωσης στο FB) προκειμένου να έχετε την ενημέρωση που απαιτείται αυτές τις δύσκολες γενικότερα και ειδικότερα στιγμές για όλους μας, μιας που έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας.  
Μην ξεχνάτε: "Μένουμε στο σπίτι", μαζί με τα παιδιά μας! 

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου