Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Διαγωνισμός δημιουργίας αφίσας με θέμα «Εθελοντική Αιμοδοσία»





Ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, συμμετέχει με τη διεξαγωγή Διαγωνισμού Αφίσας με θέμα «Εθελοντική Αιμοδοσία», στο πλαίσιο του πολύπτυχου διαγωνισμού που διοργανώνει η Δ.Δ.Ε. για τους μαθητές από το σπίτι, εξαιτίας του νέου κορωνοϊού Covid-19.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλει ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε Ν. Μαγνησίας μέσα από διάφορες δράσεις, για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και της κοινής γνώμης για τη Μεσογειακή Αναιμία και την εξάρτησή της από την εθελοντική προσφορά αίματος, συμμετέχει στο διαγωνισμό «Δημιουργούμε στο Σπίτι».
Οι μαθητές, καλούνται να ετοιμάσουν μια αφίσα με θέμα «Εθελοντική Αιμοδοσία» και να διαγωνιστούν από το σπίτι δημιουργώντας, μεταφέροντας το μήνυμα και τη σημασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της προσφοράς αίματος μέσα από τη δική τους οπτική.
       Ευχαριστούμε θερμά το Διευθυντή Δ.Ε. κ. Σωκράτη Σαβελίδη και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. κα Σοφία Κανταράκη για τη συνεργασία .Ευελπιστούμε οι μαθητές να ανταποκριθούν σε αυτήν μας την πρόταση, περνώντας το χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά στο σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου