Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Δημιουργικές προτάσεις

Σε σχετικό ενημερωτικό μήνυμα που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αναφέρονται δημιουργικές προτάσεις για τα παιδιά και τους γονείς. Όπως αναφέρεται, "πιστεύουμε ότι οι μέρες που περνάμε στο σπίτι μπορούν να γίνουν αρκετά δημιουργικές! Θα θέλαμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια, που καταβάλλουν οι γονείς καθημερινά, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι και στηρίζοντάς τους όσο περισσότερο γίνεται.
Παρακάτω  ακολουθούν κάποια χρήσιμα links, τα οποία αξίζει να επισκεφθείτε, να δοκιμάσετε ιδέες, να μας πείτε τις δικές σας προτάσεις.
Η ιστοσελίδα http://protaseis.edupame.gr/   του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών προτείνει μια ενδεικτική λίστα με βιβλία, ταινίες, δημιουργικές δραστηριότητες για αξιοποίηση για μικρά και μεγάλα παιδιά.
Επιπλέον, το περιοδικό «το κόκκινο Αερόστατο», για τις μικρότερες ηλικίες νεολαίας είναι πλέον διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή στο http://www.aerostatostospiti.gr/ .Τα βιντεάκια που ακολουθούν δημιούργησαν η Λίλα Πέτρου (νηπιαγωγός) και η Όλγα Πιλικίδου (δασκάλα), οι οποίες αξιοποίησαν για αυτόν τον σκοπό τα βιβλία "o Τριγωνοψαρούλης" του Β. Ηλιόπουλου και "Η Χώρα χωρίς Γάτες" του Ε. Τριβιζά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου