Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Πρόσκληση στην Ένωση για υποβολή προτάσεων. Όσοι σύλλογοι γονέων επιθυμούν, να αποστείλουν προτάσεις

Αγαπητοί γονείς,

η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, παρέλαβε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου, πρόσκληση προκειμένου να παραβρεθούμε ως εκπρόσωποι του γονεϊκού κινήματος, στη συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, με πλήθος ακόμη φορέων, με αφορμή συζήτηση για το πλαίσιο εκδηλώσεων και την κατάθεση προτάσεων, εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. 
Πέραν των προτάσεων που επεξεργάζεται το Δ.Σ. της Ένωσης, θα επιθυμούσαμε, εφόσον υπάρχει πρόταση που θεωρήσετε ότι ως Σύλλογος Γονέων, μπορείτε να τη θέσετε υπόψιν μας, παρακαλούμε να το κάνετε, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα μέχρι και το πρωϊνό του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου 2019, στο mail enwsigonewnvolou@gmail.com , με την ένδειξη ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Στο μήνυμα, παρακαλούμε να σημειώνεται ευκρινώς, ο σύλλογος ή το πρόσωπο, που υποβάλλει την πρόταση ή προτάσεις, με στοιχεία επικοινωνίας, ενώ η όποια πρόταση, πρέπει να καταγράφεται συνοπτικά, με τίτλο, περιεχόμενο (μέχρι 100 λέξεις η πρόταση), πιθανό κόστος και πιθανοί συμμετέχοντες. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι οι προτάσεις, μπορούν να αφορούν δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν τα παιδιά μας, εμείς οι γονείς, εκπαιδευτικοί ή ακόμη και σε συνδυασμό όλων των μελών των σχολικών κοινοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου