Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 20ου Δ.Σ., πρόσφεραν...αγάπη!


Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες  κατασκευές, πρωτότυπα γούρια, κοσμήματα,  γλυκά, πολλές εκπλήξεις και κεράσματα για όλους περιελάμβανε το Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε με αγάπη και μεράκι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στο "Αχίλλειο" και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. 

Από αριστερά ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου Ηλ. Κουτσερής, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Ζήνα Χιώτη και ο διευθυντής του σχολείου Φίλιππος Κωνσταντινίδης 





Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, άπαντες συνεργάστηκαν με ευαισθησία, χαρά και δημιουργικότητα, αλλά και έντονη την διάθεση για προσφορά, έχοντας ως στόχο την επιτυχία της εκδήλωσης και την εκπλήρωση του στόχου που τέθηκε για τη φετινή χρονιά, που ήταν μέρος των εσόδων από τις αγορές να διατεθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου».                                                                                                                                           
Όλοι όσοι παρευρέθηκαν εντυπωσιάστηκαν από τις κατασκευές, της δημιουργίες, τις μαρμελάδες, τα λικέρ, τα μπισκότα που έγιναν ανάρπαστα, αφού ο σκοπός ήταν ιερός. Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η γιορτή της α’ δημοτικού, με δάσκαλο τον κ. Θωμά Μεφσούτ,  που έλαβε χώρα στον ίδιο χώρο, με σκετς και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την επιμέλεια της κ. Κατερίνας Μεφσούτ, με τις παιδικές φωνές να «πλημμυρίζουν» το χώρο από γιορτινές μελωδίες.  Παράλληλα, ο διευθυντής του σχολείου κ. Φίλιππος Κωνσταντινίδης και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ηλίας Κουτσερής και η Γ.Γ. του Δ.Σ. της Ένωσης Λιάνα Πασχούδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου