Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Μεγάλη ημερίδα στον Βόλο: «Σχολείο και Οικογένεια – Στο δρόμο της συνεργασίας για την πρόοδο του μαθητή»



Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε.Μαγνησίας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. με θέμα τη διοργάνωση Ημερίδας, που θα έχει τίτλο «Σχολείο και Οικογένεια – Στο δρόμο της συνεργασίας για την πρόοδο του μαθητή».   

Η ημερίδα η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, στο αμφιθέατρο του 30ου Δ.Σ. Βόλου, στο πλαίσιο της σύγκλισης και συνεργασίας των δυο σημαντικότερων πόλων οι οποίοι καθορίζουν το μέλλον και το ποιόν του έμψυχου μαθητικού δυναμικού μας.
Στην ημερίδα θα τεθούν και θα αναλυθούν από ειδικούς τα στοιχεία και οι παράμετροι που ορίζουν τους ρόλους, τους κανονισμούς και το πλαίσιο των εμπλεκομένων με στόχο την προσφορότερη και παραγωγικότερη συνεργασία και  αλληλοϋποστήριξη τους για την πρόοδο των μαθητών.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες.
ΦΟΡΕΙΣ : Δ/ΝΣΗ Π.Ε.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Κ.Ε.Σ.Υ.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,  ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΟΛΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου