Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Κάλεσμα σε γονείς και εθελοντές


Από την Ένωση, απευθύνεται νέο κάλεσμα για συμμετοχή και υποστήριξη των δράσεων ενόψει του "4ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου", τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας τους, όσο και στην εξέλιξή τους,  σε όλους τους συλλόγους γονέων, τους τοπικούς φορείς, τις οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες, όπως και άλλους συλλόγους, τις Λέσχες Ανάγνωσης κ.λ.π. που έχουν ως βάση την αγάπη για το βιβλίο και τα παιδιά.                                                                                             Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, όπως και επιπλέον πληροφορίες, μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στο enwsigonewnvolou@gmail.com, ή να επισκέπτονται το http://enosigoneonvolou.blogspot.gr.
Μια πρώτη συνάντηση των εθελοντών που ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, καθώς και όλων όσων ακόμη ανταποκριθούν, θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου (Αραχώβης 1 – Μπότσαρη, είσοδος από Κατσαντώνη, στον α΄ όροφο).
Για εγγραφή των εθελοντών, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν μήνυμα στο enwsigonewnvolou@gmail.com και για πληροφορίες να επικοινωνούν με την κα Έφη Διανέλλου στο 6909141527.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου