Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Βίωσαν τις «ανοικτές θύρες»


Οι μαθητές
  «Δομικών Έργων» του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο  πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ανοιχτές Θύρες» για το άνοιγμα και την παρουσίαση των  προγραμμάτων και δραστηριοτήτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 6/3/2019, οι τάξεις Β’ και Γ’ του Τομέα  «Δομικών   Έργων,  Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού» του 1ου  Ημερησίου  ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.

 Η επιλογή του τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών έγινε με κριτήριο την άμεση συνάφεια του προγράμματος σπουδών του  Τομέα   «Δομικών   Έργων,  Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού» με το συγκεκριμένο τμήμα του Πολυτεχνείου, καθώς και με την πρόσβαση των μαθητών μας  στο τμήμα αυτό, μέσω Πανελλήνιων Εξετάσεων. 

 Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «οι παραπάνω ενημερώσεις και ξεναγήσεις εμπλουτίζουν και ανοίγουν τους ορίζοντες των μαθητών και μελλοντικών αποφοίτων της ειδικότητας «Τεχνικός Δομικών Έργων & Γεωπληροφορικής» του τομέα «Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού» του 1ου  ημερησίου ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

Συνοδοί καθηγητές, ήταν :  Πλαβός Ελευθέριος ΠΕ 81

                                       Μπέτα Φωτεινή ΠΕ81
                                       Σταμάτης  Προκόπης ΠΕ81
                                       Αρσένη Ευαγγελία ΠΕ81



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου