Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Δωρεάν σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο με τον Μανώλη Σφακιανάκη


Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, μετά τη διεξαγωγή πέντε πολύ επιτυχημένων σεμιναρίων στο νομό Αττικής, την Πάτρα και την Τρίπολη, σας προσκαλεί στο έκτο κατά σειρά σεμινάριο της Πανελλαδικής δράσης επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» που πραγματοποιείται στο Βόλο τη Δευτέρα 19/03 και ώρα 18:30 στο Κτήριο Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως).


 Τόσο η εγγραφή όσο και η συμμετοχή στο σεμινάρια είναι δωρεάν.
Κεντρικός ομιλητής στο σύνολο των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI)Μανώλης Σφακιανάκης.

Στο σεμινάριο στο Βόλο, εκτος από τον κ. Σφακιανάκη ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος Μαρίσα Βουλγαράκη και η Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Βέρα Αθανασίου.


Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γονείς, παιδιά κάθε ηλικίας, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι και όποιοι άλλοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό. 

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS και Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND Ελλάς.
Η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ημερομηνίες και πόλεις διεξαγωγής της Δράσης: 

12/02 Πειραιάς, 21/02 Μαρούσι, 26/02 Αθήνα-Κέντρο, 07/03 Πάτρα, 12/03 Τρίπολη, 19/03 Βόλος, 28/03 Ηράκλειο Κρήτης, 30/04 Θεσσαλονίκη, 7/05 Ιωάννινα, 23/05 Μυτιλήνη 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή (απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα σεμινάρια): https://prostatepse.gr/ ή τηλεφωνικά 210 77 09 777.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου