Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Βόλος: Ξεκινά η νέα περίοδος Ecomobility και Free Mobility



 

Πανηγυρική χρονιά για τις εκστρατείες Ecomobility και Free Mobility, αφού ο θεσμός φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια, σημαντικής επένδυσης στη νέα γενιά για πόλεις ανθρώπινες, ανεμπόδιστες, γεμάτες πράσινη μετακίνηση. Η νέα περίοδος ξεκινά με εκστρατείες Ecomobility και Free Mobility σε 31 πόλεις και η εκδήλωση του Βόλου θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής, με την συμμετοχή του ΕΕΕΕΚ Βόλου και του 8ου Γυμνασίου Βόλου.
Η σημαντική επένδυση που γίνεται στα 15 χρόνια των εκστρατειών για την αλλαγή νοοτροπίας και ανθρώπινη εικόνα στις πόλεις, παρουσιάστηκε στο όμορφο ξεκίνημα που έγινε μέσα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η νέα περίοδος με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε μια από τις 31 πόλεις που συμμετέχουν, της από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και μέσα Μαρτίου.
Το σύνθημα «Οι Μαθητές ερευνούν, οι Πόλεις ενημερώνονται και η Κοινωνία ευαισθητοποιείται» θα κυριαρχήσει και φέτος, με τις ομάδες των μαθητών να εξετάζουν τα προβλήματα και να καταθέτουν προτάσεις και λύσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας μετακίνησης και την βελτίωση της εικόνας της πόλης τους.
Η τελετή της Απονομής των Βραβείων, φέτος θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, 21 Απριλίου και η αποστολή με την νικήτρια ομάδα των μαθητών θα φιλοξενηθεί τον Ιούνιο στις Βρυξέλλες, από τον Ευρωβουλευτή Μιλτιάδη Κύρκο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου