Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Παραδόθηκε ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο σε γυναίκα που δεν έβγαινε απ΄το σπίτι για επτά χρόνια!

Μετά από ενέργειες του «Ιππόκαμπου»

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018, από το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ, η παράδοση ενός ακόμα ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου, τύπου Scooter, σε μία κυρία από το Αγρίνιο, στα πλαίσια της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Το συγκεκριμένο αμαξίδιο ήταν μεταχειρισμένο και είχε παραχωρηθεί ως δωρεά στο Σωματείο, με σκοπό να δοθεί σε κάποιο μέλος του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ ή συμπολίτη μας,  που θα το είχε πραγματικά ανάγκη.


Εφόσον δεν παρουσιάστηκε ανάλογη ανάγκη, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα  να ανταποκριθεί  θετικά στο συγκεκριμένο αίτημα. Η κα Σωτηρία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Πέτρο Μπέλλο και κατόπιν κατάθεσης σχετικής αίτησης αντιμετώπιζε αντικειμενικές δυσκολίες απόκτησης του συγκεκριμένου ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου - τύπου Scooter και είχε να βγει από το σπίτι της 7 ολόκληρα χρόνια.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ, "το Σωματείο μας θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται θετικά σε ανάλογα αιτήματα των μελών μας, αλλά συμπολιτών που αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες απόκτησης τους, με σκοπό την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και την ισότιμη συμμετοχή των συνανθρώπων μας στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.  
            Όπως είναι γνωστό το Σωματείο μας από τον Οκτώβριο του 2014, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών.

                        Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, σύλλογοι, σωματεία, σχολεία, επιχειρήσεις, επαγγελματίες, κοινωνικοί φορείς μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το Σωματείο στο τηλέφωνο 2421044828 κάθε Δευτέρα απόγευμα 17:00-19:00 & Παρασκευή πρωί 11:00-13:00 ή στα τηλέφωνα 6972852094 & 6976158678  ή στο mail ippokampos.volos@yahoo.com και στη σελίδα μας στο FaceBook «Ιππόκαμπος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου