Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

«…Άκουσέ με…έχω κάτι να σου πω…».στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Οι διδάσκοντες του 19ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου και ο Σύλλογος γονέων με μεγάλη χαρά καλούν γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά σε ανοιχτή εκδήλωση την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:30 στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας με θέμα «…Άκουσέ με…έχω κάτι να σου πω…».


Με την παρουσία της ψυχολόγου – ψυχοθεραπεύτριας κας Βίκυς ΠουλημένουΤέσντορπφ και τη συμμετοχή όλων μας θα διεξαχθεί ενδιαφέρουσα βιωματική συζήτηση.

                            
…Άκουσέ με…έχω κάτι να σου πω…


Πόσο καλοί ακροατές είμαστε όταν οι γύρω μας προσπαθούν κάτι να μας πουν;
Τι σημαίνει, άραγε: ακούω, παρατηρώ, επεξεργάζομαι, κατανοώ;  
Πόσο συχνά ανακαλύπτουμε ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν μας δίνουν την προσοχή που θα θέλαμε ή ότι εμείς αδυνατούμε να αφουγκραστούμε τις φωνές τους;
Ελάτε να γνωρίσουμε βιωματικά αυτό που φαντάζει τόσο απλό, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται τόσο δύσκολο! Ελάτε να μοιραστούμε απλές καθημερινές σκηνές μέσα από ανταλλαγή διλημμάτων, καίριων προβληματισμών και χρήσιμων αναλογισμών!

Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κα Βίκη Πουλημένου -Τέσντορπφ θα μας δώσει πολύτιμες συμβουλές για το πώς μπορούμε ν’ αποκτήσουμε ισορροπία στις σχέσεις μας, εσωτερική ηρεμία και ψυχική ανάταση εδραιώνοντας το διάλογο & την ενσυναίσθηση στην καθημερινότητά μας!
Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου