Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Στην Κιβωτό του Κόσμου το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου σήμερα, στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι.
Εκπαιδευτικοί,μαθητές και εκπρόσωπος των γονέων βρέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου και προσέφεραν αρκετές σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη υγιεινής, για τα παιδιά-τρόφιμους.
Στο Διμήνι  βρέθηκαν οι μαθητές των Ε’ και Στ’ τάξεων, η διευθύντρια του σχολείου Δέσποινα Μουζάλα, ο δάσκαλος Δημ. Γάτος και η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου, Πέπη Οικονόμου .

Εκεί τραγούδησαν τα κάλαντα στα παιδιά της Κιβωτού, τα οποία έλαμπαν από χαρά και στη συνέχεια η κοινωνική λειτουργός τους ξενάγησε στους χώρους.
Οι μαθητές βρήκαν ενδιαφέρουσα την  ξενάγηση και  ενημερώθηκαν πως στόχος είναι τα παιδιά-τρόφιμοι να μάθουν παράλληλα με τα μαθήματά τους και μία τέχνη.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις  6.30 το απόγευμα, θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν.Ιωνίας, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην οποία θα μετέχει και η «ψυχή» του ιδρύματος, ο π. Αντώνιος Παπανικολάου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου