Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Kατανομή των μαθητών στα Γυμνάσια

Η πρόταση για κατανομή των μαθητών
Δημοτικών Σχολείων στα Γυμνάσια

Την πρόταση για χωροταξική κατανομή των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων στα Γυμνάσια για τη νέα σχολική χρονιά συνέταξε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης, που απέστειλε προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας των Δήμων, την ΕΛΜΕ και τα Γυμνάσια της Μαγνησίας.
Στην απόφαση προτείνεται η χωροταξική κατανομή παραθέτοντας τους αριθμούς μαθητών και μαθητριών των Δημοτικών Σχολείων προέλευσής τους και των αντίστοιχων Γυμνασίων υποδοχής τους, ενώ επισημαίνεται ότι η πρόταση της κατανομής τελεί υπό διαβούλευση και γι’ αυτό το σκοπό γίνονται αποδεκτές εισηγήσεις και προτάσεις βελτιστοποίησής της, ενώ οι προτάσεις πρέπει να είναι απόλυτα συγκεκριμένες και προσαρμοσμένες στο σχολειοκεντρικό γνώμονα της χωροταξικής κατανομής και να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 31/03/2017.
Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ των διευθυντών των Γυμνασίων Μαγνησίας με σκοπό την ανταλαγή απόψεων και την υποβολή προτάσεων για τυχόν βελτιώσεις της κατανομής στην οποία μπορεί να συμμετέχουν και οι αρμόδιοι, σχετικά με τη χωροταξική κατανομή, φορείς. Στη σύσκεψη θα συμμετέχει ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου