Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Μηνιαίες υποτροφίες και δωρεάν φροντιστήριο


Καθημερινή είναι η παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και πολλών εθελοντών του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο Εσταυρωμένος" σε όσους έχουν ανάγκη στην πόλη μας. Εκτός από τη στήριξη των κρατουμένων, ο Εσταυρωμένος στηρίζει με πολλούς τρόπους, άπορους μαθητές και φοιτητές, παρέχοντάς τους φροντιστηριακά μαθήματα, για να ανταποκριθούν στις εκπαιδευτικές ανάγκες.
Ο "Εσταυρωμένος" θεωρεί  πως είναι πολύ σπουδαία πράξη να δίνει χέρι βοηθείας σε παιδιά, που, λόγω διαφόρων περιστάσεων, έφτασαν στο σημείο να μην μπορούν να έχουν τα απαραίτητα εφόδια για τις σπουδές τους. 
Συγκεκριμένα έδωσε σε εννέα μαθητές και φοιτητές μηνιαίες υποτροφίες, παρέχει σε πέντε μαθητές δωρεάν φροντιστήριο, ενώ εθελοντικά παρέχουν τη βοήθειά τους έξι καθηγητές- φροντιστές. Παράλληλα, ψυχολόγος, συνεργάτης του «Εσταυρωμένου» παρακολουθεί τέσσερα περιστατικά παιδιών και μητέρων, ενώ παρέχει σε 14 τροφίμους Ιδρύματος ηθική και πνευματική στήριξη. Τέλος, τρεις γυναίκες και τέσσερις άνδρες εθελοντές βρίσκονται στο πλευρό των κρατουμένων στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου