Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Παρακαλούμε ως Δ.Σ. διαβάστε την επιστολή!


Αγαπητοί γονείς,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, όπως έχετε ίσως διαπιστώσει, από την πρώτη στιγμή έναρξης της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε όλοι και έχοντας ως στόχο την αντιμετώπιση τόσο της διασποράς του κορωνοϊού, όσο και των συνεπειών του, παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις, προτείνει λύσεις, παρεμβαίνει σε κάθε περίπτωση που την αφορά και ενδιαφέρει κατ΄ επέκταση μαθητές και γονείς, διεκδικώντας το καλύτερο, πάντα υπέρ των σχολικών κοινοτήτων.
Αυτή την περίοδο, βρισκόμαστε σε αναμονή των εξελίξεων αναφορικά με την τηλεκπαίδευση για την οποία σας ενημερώνουμε μέσα απ΄ τα κοινωνικά δίκτυά μας, με συγκεκριμένες αναρτήσεις.
Σας καλούμε να τα επισκέπτεστε και να εγγράφετε και ως μέλη, προκειμένου να είστε ενημερωμένοι, καθώς κάθε νεότερο που προκύπτει ή πέφτει στην αντίληψή μας, αναρτάται άμεσα σε αυτά τα δίκτυα, όπως οι εξελίξεις που αφορούσαν στην σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση.
Περιμένουμε τυχόν δικές σας παρατηρήσεις ή προτάσεις επί των θεμάτων που τίθενται κάθε φορά, προκειμένου, ως σύλλογοι γονέων, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τα συνδικαλιστικά σωματεία των εκπαιδευτικών, να προχωρούμε και να διεκδικούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.
Παρακαλούμε, για την ΑΜΕΣΗ ενημέρωσή σας, στην περίπτωση που δεν το έχετε κάνει, να το πράξετε, μέσα από τα παραπάνω link, καθώς σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας βρισκόμαστε στη φάση που ισχύει η προπαρασκευή (μέχρι και την Τρίτη 24-3-20- αν δε δοθεί άλλη προσθεσμία) που περιλαμβάνει εγγραφή στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο, αλλά με πολλά τεχνικά προβλήματα τα οποία επίσης καταγράψαμε και μεταφέρουμε αρμοδίως.
Παραμένουμε σε εγρήγορση και θα σας ενημερώνουμε για κάθε νεότερη εξέλιξη.
Ζητούμε και από εσάς, να αφιερώσετε λίγο έστω χρόνο και να διαβάζετε τα έγγραφα, τα οποία σας αποστέλλουμε ή στα οποία σας παραπέμπουμε, κάποιες φορές, ώστε να είμαστε όλοι ενημερωμένοι.
Πέρα από το «Μένουμε Σπίτι» για την υγεία μας, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, ότι «ΠαραΜένουμε σε επικοινωνία» μεταξύ μας, όπως και το ότι πρέπει να «Μείνουμε σε επαφή» και με το σχολείο και την εκπαίδευση που παρέχει στα παιδιά μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς


Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου