Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ενισχυτική εκδήλωση μαθητών της Γ’ Λυκείου στα μαθηματικά



Δώδεκα σχολεία στην ημερίδα της Μαθηματικής Εταιρίας στο ΤΕΕ

Εκατοντάδες μαθητές της Γ’ τάξης 12 Λυκείων του Βόλου και της περιφέρειας, παρακολούθησαν την ετήσια ενισχυτική ημερίδα του παραρτήματος Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με χορηγό το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας, που έγινε χθες στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ στο Βόλο. 
Πρόκειται για την εκδήλωση που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που απευθύνεται στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων, εξήγησε η πρόεδρος του παραρτήματος Στέλλα Δημητρακοπούλου.
Η φετινή ημερίδα είχε θέμα  «Τα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ΄ Λυκείου και οι Πανελλήνιες Εξετάσεις» και ομιλητές είναι οι Σεραφείμ Πολύζος, μόνιμος πάρεδρος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και συγγραφέας των βιβλίων προσανατολισμού και Δημήτριος Σπαθάρας, τέως σχολικός σύμβουλος στο Ν. Φθιώτιδας, ενώ την παρακολουθούν εκατοντάδες μαθητές των Λυκείων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος και περιφερειακά, όπως Καναλίων, Ν. Αγχιάλου και Αγριάς.
Σύμφωνα με την πρόεδρο, οι ομιλητές ενισχύουν τους μαθητές σε ορισμένα τεχνικά σημεία που πρέπει να προσέξουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου