Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Με επιτυχία η ξενάγηση γονέων στο «Μουσείο της Πόλης του Βόλου»

Φωτογραφίες Δέσποινα Τσαφετοπούλου



Συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά και με διευρυμένο πρόγραμμα κατόπιν αιτημάτων, ο κύκλος ξεναγήσεων στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Μαγνησίας, που υλοποιείται, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου.
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη, στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου (οδός Φερών 17, στη συνοικία των Παλαιών) όπου υλοποιείται και η θεματική έκθεση «Θηλέων Βόλου 1921 – 1981, ενθυμήματα», ενθουσιάζοντας όλους τους συμμετέχοντες.
Την ξενάγηση έκανε η ξεναγός - υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», κα Μελίνα Κωστίδη.  Την Ένωση Συλλόγων Γονέων, εκπροσώπησε η γ.γ. Λιάνα Πασχούδη.                                    Η επόμενη ξενάγηση, θα ανακοινωθεί σύντομα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου