Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Διαδραστική Αγωγή Υγείας από τον Δρ Κωνσταντίνο Στ. Μαμμά στο Φεστιβάλ

Εργαστήριο –Παρουσίαση: Διαδραστική Αγωγή Υγείας από τον Δρ Κωνσταντίνο Στ. Μαμμά ΜD MScPhD Χειρουργό. Δράση για εφήβους, γονείς και  καθηγητές, με αφορμή το βιβλίο ‘’Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

Η πρόληψη επτά νοσηρών καταστάσεων με υψηλή επίπτωση. Periopton.gr, Aθήνα’’ που εκδόθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2014-16.



Σάββατο 28 Απριλίου 10- 11 πμ.

Το εργαστήριο περιλαμβάνει τη δια-δραστική επιτόπου και εξ-αποστάσεως αγωγή υγείας και πρόληψη δια της εκμάθησης του υπολογισμού των ετήσιων προληπτικών εξετάσεων για άνδρες και γυναίκες, με βάση την ηλικία και το φύλο, για την πρόληψη του καρκίνου (ήπατος -χοληφόρων- παγκρέατος, παχέος εντέρου, πνευμόνων, τραχήλου μήτρας, μαστού και προστάτη) και των επιπλοκών του Σακχαρώδη Διαβήτη.


Επίσης, θα συμπληρωθεί με δια-δραστική επιτόπου και εξ’ αποστάσεως αγωγή υγείας και πρόληψη για τη διακοπή του καπνίσματος, την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, την πρόληψη των χρόνιων λοιμώξεων και των αμβλώσεων με βάση τις διδακτικές ιστορίες πρόληψης του βιβλίου και την έγκαιρη και ουσιαστική συμβουλευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου