Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Προετοιμάζεται η «2η Μουσικοχορευτική βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης»




Ο «Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον πολιτιστικό φορέα 'ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ΄' και τον Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας και Ιωάννου Δαμασκηνού πραγματοποιεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30 στο προαύλιο χώρο των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας τη «2η Μουσικοχορευτική βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ψυχαγώγηση των παιδιών των δύο Δημοτικών Σχολείων αλλά και όλων των παρευρισκόμενων μέσα από τη μουσική και τη χορευτική παράδοση αλλά και η συγκέντρωση τροφίμων ,τα οποία θα διατεθούν στο Σπίτι της Γαλήνης του Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας και Ιωάννου Δαμασκηνού .
Την συγκεκριμένη πολιτιστική εκδήλωση την ενισχύουν με την συμμετοχή τους 7 χορευτικά συγκροτήματα της πόλης μας και χορευτικά τμήματα των 2 Σχολείων.
Αμέσως μετά την παρουσίαση των χορευτικών ομάδων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τετραμελή ορχήστρα. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει καντίνα για φαγητό, ποτό, αναψυκτικό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου