Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

«Μια φορά θυμάμαι…» στο 2ο ΓΕΛ Βόλου



Στο πλαίσιο του επαναπροσδιορισμού του ρόλου της Δημόσιας Εκπαίδευσης και της διασύνδεσής της με τη σύγχρονη πραγματικότητα, το 2ο Λύκειο Βόλου  διοργανώνει  μία  ενδιαφέρουσα εκδήλωση, για τις 15 Μαΐου, Τετάρτη στις 7.00 μμ,  στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο. Τίτλος: «Μια φορά θυμάμαι… Ογδόντα χρόνια ιστορίας, 1939-2019: 2ο  Εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων -2ο Γυμνάσιο -2ο Λύκειο Βόλου». 
Θα προβληθεί μία ταινία –παραγωγής του 2ου Λυκείου- με την ιστορία του Σχολείου και του παλαιού Βόλου, και θα μιλήσουν οι : Μποσνάκης Δημήτριος, Φιλόλογος, πρώην Διευθυντής, Γουργουλιάνης Κωνσταντίνος, Καθηγητής Πνευμονολογίας του Π.Θ., Λούλης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι Χατζηκυριάκος Γεώργιος, Φυσικός, και Ζαχαρός Απόστολος, Θεολόγος, Διευθυντές του 2ου Λυκείου και  2ου Γυμνασίου αντίστοιχα.
      Η εκδήλωση αποτελεί ένα  προσκλητήριο, που απευθύνεται σε παλαιούς  και νέους μαθητές του σχολείου, αλλά και σε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας, για  ένα κύκλο πρωτοβουλιών και δράσεων που θα ανατάξουν το κύρος της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα θα κλείσει με καλό ελληνικό τραγούδι από τον Καθηγητή μουσικής Κούντρια Ταξιάρχη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου