Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ η βράβευση μαθητών ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων



Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου μετά από σχετική πρόταση που έγινε στο Δ.Σ., αποφάσισε να επιβραβεύσει τους αριστούχους μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων του Καλλικρατικού Δ. Βόλου και ταυτόχρονα να απευθυνθεί και σε σχολεία όμορων δήμων, για τον ίδιο σκοπό.
Στόχος, η ηθική επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από τους μαθητές στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και η παροχή ερεθισμάτων για τη συνεχή βελτίωση των προσπαθειών τους.
Οι βραβεύσεις μεταφράζονται σε συμβολικό έπαινο για όλους όσοι μαθητές συμμετάσχουν (με κριτήριο την απόλυτη βαθμολογία του «10»), καθώς και τρία χρηματικά έπαθλα, τα οποία θα προκύψουν μέσω κλήρωσης που θα γίνει ενώπιον παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών, στην οποία θα λάβουν μέρος όλα τα ονόματα των παιδιών που προτάθηκαν σε προκαθορισμένη χρονική στιγμή από τα σχολεία (με τη πρόταση του διευθυντή/ διευθύντριας και την ενημέρωση των γονέων).  

Η εκδήλωση

Η εκδήλωση απονομής, έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου –Ξενοφώντος) και όχι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, στον χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Αγίων Αναργύρων, λόγω της πέραν του αναμενόμενου, μεγάλης συμμετοχής των μαθητών.                                                                                                                                      
Στην εκδήλωση, πέραν των παιδιών και γονέων που επιθυμούν, καλούνται και οι δάσκαλοι της ΣΤ, από το κάθε σχολείο.                                                                                                                     
Στο τέλος της κλήρωσης και της απονομής των επαίνων, θα ακολουθήσει κέρασμα και θα υπάρξει σύντομης διάρκειας μουσικό πρόγραμμα, από την «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του κ. Παύλου Πλάκα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαδικασία βράβευσης των μαθητών, αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα 22 χρόνια, σε διάφορα σχολεία, από τον συμπολίτη επαγγελματία κ. Βασίλη Καραλή, που θέλησε φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τα παιδιά, να συνεχίσει τη δράση του, παρέχοντας τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και τα υπόλοιπα προσφερόμενα είδη στην εκδήλωση. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου