Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Στη μάχη των πανελλαδικών 1442 υποψήφιοι των ΓΕΛ και 501 των ΕΠΑΛ της Μαγνησίας

  

Στη «μάχη» των πανελλαδικών εξετάσεων εισέρχονται 1442 υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια και 501 από τα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.  

Μετά και την δήλωση μαθητών αλλά και αποφοίτων για την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, η εικόνα των υποψηφίων διαμορφώνεται ως εξής. Απ΄τους τελειόφοιτους των ΓΕΛ θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές 1215, οι 1201 με τη γραπτή διαδικασία και οι 15 με την προφορική, ενώ από τους απόφοιτους την τύχη του θα δοκιμάσουν 227, εκ των οποίων ένας με την προφορική διαδικασία.

Στα ΕΠΑΛ τώρα, οι τελειόφοιτοι που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές είναι 397, εκ των οποίων οι 23 θα διαγωνιστούν προφορικά, ενώ οι απόφοιτοι είναι 104 και όλοι θα διαγωνιστούν με γραπτές εξετάσεις.

Mε αφορμή τον οριστικό προσδιορισμό των μαθητών και των αποφοίτων που θα συμμετέχουν φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Διευθυντής ΔΔΕ Μαγνησίας κ. Χαραλ. Σταχτέας ανέφερε ότι η υπηρεσία συντονίζεται για να οριστούν εγκαίρως τα εξεταστικά κέντρα με τρόπο ώστε να υπάρχουν λίγοι εξεταζόμενοι ανά αίθουσα και έτσι  να  τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της πανδημίας.

                   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου