Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

«Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ» για έκτη συνεχόμενη χρονιά

 
Την Κυριακή 7  Οκτωβρίου και ώρα 11:30 έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί για 6 η συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ».
            Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «είναι ένα ξεχωριστό τρέξιμο που αφορά όλους μας «γιατί…. Η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».
O Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»  και  η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας,  μας καλούν  όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.
                        Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».
            Καλούμαστε σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χιλ. να τρέξουμε όλοι ανεξαιρέτως με το ρυθμό μας, ακόμη και να περπατήσουμε, παιδιά, γονείς , αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, για να διαδηλώσουμε τη χαρά μας για ζωή και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.
              Δηλώσεις (από 20/9/2018) συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλου, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ),                                             τηλ. 24210-24628,  δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς   κατάστημα  Gougar Sport. Ιάσωνος 125 με Όγλ  &  Gougar  Δημητριάδος 225 με Κουμουνδούρου
Πληροφορίες. Δ/νση Αθλητισμού,2421071770».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου