Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Προσκεκλημένη του Υπουργού Παιδείας της Σερβίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων

                  Θα γίνει ο αγιασμός του Σέρβικου σχολείου που λειτουργεί στην πόλη μας
 
Ο  Υπουργός Παιδείας, Επιστημών και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Mladen Sārcevic (Μλάντεν Σάρτσεβιτς) θα βρεθεί στον Βόλο το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Μαζί του θα είναι και ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβικής Δημοκρατίας στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερβίας κ. Συμεών Γ. Τσομώκος.                                                   Παρουσία του υπουργού Παιδείας, θα τελεστεί ο αγιασμός των μαθημάτων για τη νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο σέρβικης γλώσσας, το οποίο λειτουργεί φέτος στον Βόλο, για δεύτερη συνεχή χρονιά.                                                                                                                                                     Ο Αγιασμός θα τελεστεί συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του σχολείου, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, (στο χώρο του κτιρίου του Σ.Δ.Ε. και των δημοτικών επιτροπών παιδείας).         
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, έχει προσκληθεί τόσο στα εγκαίνια, όσο και στην δεξίωση που θα παραθέσει αμέσως μετά, ο κ. Υπουργός Παιδείας, και θα παραβρεθούν ο πρόεδρος Ηλίας Κουτσερής και η Ταμίας Λιάνα Πασχούδη. 
Στη συνάντηση θα γίνουν από την Ένωση, συγκεκριμένες προτάσεις συνεργασίας στο χώρο της Παιδείας, οι οποίες και θα ανακοινωθούν σύντομα.                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου