Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

O Πρωταθλητής ακοντισμού και σκοποβολής αλλά και συγγραφέας Ν. Μιχαλόπουλος στον Βόλο

O Nίκος Μιχαλόπουλος με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, πρωταθλητή και βραβευμένου από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση συγγραφέα, κατόπιν προσκλήσεως έχει επισκεφτεί περισσότερα από 400 σχολεία όλων των βαθμίδων σε Ελλάδα και Κύπρο, πραγματοποιώντας ομιλίες για θέματα όπως: η δύναμη του ονείρου στην ζωή μας, η δυνατότητα της υπέρβασης, η αντοχή στην αμφισβήτηση, αξίες ζωής μέσα από τον αθλητισμό, διαφορετικότητα, bullying, άσκηση και σωστή διατροφή. Έτσι, την Πέμπτη 6 Απριλίου 5.00-6.00 το απόγευμα, θα βρεθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του «2ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου».
Εργαστήριο 2: Νίκος Μιχαλόπουλος, «Θες να παίξουμε; …Όμως όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι» και «Οι κορυφές μέσα μας», εκδόσεις Άγκυρα. Δράση για μικρούς και μεγάλους. Ένα βιβλίο cross over λογοτεχνίας, μια δράση για όλες τις ηλικίες. Με γέφυρα τα δύο του βιβλία αγγίζουμε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο το θέμα του bullying και της βίας σε κάθε της μορφή, ανοίγοντας ένα παράθυρο ελπίδας μέσα από τη δυνατότητα προσωπικής υπέρβασης του καθενός. Μουσική, εικόνα, συζήτηση, αλληγορίες, θετική σκέψη και αλήθειες σε μια εκδήλωση-ψυχογράφημα για μικρούς και μεγάλους με πανίσχυρο το μήνυμα: «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ»!!!
Πληροφορίες για ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές, στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου και το https://enosigoneonvolou.blogspot.gr .
Για προεγγραφές θέσεων στον κ. Διονύση Λεϊμονή leimont@gmail.com ή κλήση στο τηλέφωνο 6973-694826.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου