Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

O ηθοποιός και συγγραφέας Ζήσης Παπαϊωάννου στο «2ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»




Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτούς που θέλουν να μάθουν για την Παιδαγωγική του θεάτρου και τον Αυτοσχεδιασμό, θα έχουν όσοι βρεθούν 12.00-13.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Απριλίου 2017, στο «2ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας, με ελεύθερη είσοδο!
Ο Ζήσης Παπαϊωάννου, υπηρετεί την 7η τέχνη, αφού η υποκριτική τον κέρδισε ολοκληρωτικά από παιδική ηλικία, ενώ τον έχουμε δει στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, είναι καθηγητής θεάτρου, αλλά και συγγραφέας, με αφορμή και το βιβλίο του «ΕΛΠΙΝΙΚΗ- Φωνές και Ψίθυροι στο Μουσείο της Ακρόπολης».
Ο συγγραφέας θα συζητήσει με το κοινό και με αφορμή το βιβλίο θα διδάξει την Παιδαγωγική του θεάτρου και τον Αυτοσχεδιασμό σε μικρούς και μεγάλους για την ανακάλυψη την έμπνευση και την επικοινωνία. Ο αυτοσχεδιασμός είναι ένα πολύ παλιό εργαλείο καθώς πριν ανακαλυφθεί η γραφή οι άνθρωποι «αφηγούνταν» ιστορίες παίζοντάς τες…
Εργαστήριο 2: Ζήσης Παπαϊωάννου, «ΕΛΠΙΝΙΚΗ- Φωνές και Ψίθυροι στο Μουσείο της Ακρόπολης». Εκδόσεις «Όστρια». Δράση για παιδιά Δημοτικού.
Πληροφορίες για ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές, στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου και το https://enosigoneonvolou.blogspot.gr .
Για προεγγραφές θέσεων στον κ. Διονύση Λεϊμονή leimont@gmail.com ή κλήση στο τηλέφωνο 6973-694826.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου